
Peter Sisseck
Indtast din tekst her...
Pingus - der laves 5.000-8.000 flasker af om året
Pris 10.000 pr flaskeFlor de Pingus
Er ikke en anden-vin. det er en "anden" vin.
Druerne er fra andre marker end dem, der anvendes til Pingus. Vinen består udelukkende af tempranillo druer (i Ribera del Duero kaldet tinta del país). Der er tale om en kraftig vin, der har bedst af at ligge et par år på flasken (kan med fordel gemmes i vinkælderen i 5-20 år) og som vinder ved at blive dekanteret. Vinen har scoret op til 97 point på Parkers the Wine Advocate. Der bliver produceret op til 60.000 flasker årligt.
Psi-vinen
Druerne købes til en pris, der ligger væsentligt over standardpriser i området, men til gengæld er der også højere kvalitetskrav.
Clos d'Ago
På Mas Gil, der ligger ved Costa Brava, er Petter Sisseck tilkoblet som ønolog. Området ligger i den smukke eng ved Calonge (Girona) tæt på Palamós og Platja d´Aro. Vingården blev opkøbt af seks svejtsiske vinkendere i 1998, og de har nu fået koblet Peter Sisseck på som ønolog. Vi arangerer besøg til denne vingård - kontakt os for mere information.
Quinta Sardonia
Lige uden for Ribera del Duero-distriktet producerer Sisseck de to vine QS og QS2 sammen med Jerôme Bougnaud, der har en baggrund i Bordeaux, og som har været i lære hos Álvaro Palacios. Vinene laves på en blanding af Tinto Fino, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Cabernet Franc og Malbec
Druerne købes til en pris, der ligger væsentligt over standardpriser i området, men til gengæld er der også højere kvalitetskrav.
Clos d'Ago
På Mas Gil, der ligger ved Costa Brava, er Petter Sisseck tilkoblet som ønolog. Området ligger i den smukke eng ved Calonge (Girona) tæt på Palamós og Platja d´Aro. Vingården blev opkøbt af seks svejtsiske vinkendere i 1998, og de har nu fået koblet Peter Sisseck på som ønolog. Vi arangerer besøg til denne vingård - kontakt os for mere information.
Quinta Sardonia
Lige uden for Ribera del Duero-distriktet producerer Sisseck de to vine QS og QS2 sammen med Jerôme Bougnaud, der har en baggrund i Bordeaux, og som har været i lære hos Álvaro Palacios. Vinene laves på en blanding af Tinto Fino, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Cabernet Franc og Malbec